maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pientä historiikkia

Olen aina leiponut. Ala-asteella jo muistan tehneeni kakkutaikinoita, kakut joko ehtivät uuniin, tai katosivat parempiin suihin jo ennen ;)
Yläasteella alkoivat kotitaloustunnit. Kotona tehtäviä leipomis- ja ruoanlaittotehtäviä tuli tehtyä, ja samalla tajusin, miten hauskaa leipominen onkaan.
Teini-iässä sitä ehkä hieman unohti nämä asiat, kunnes taas päälle parikymppisenä, kaikenlaisen itsenäistymisen myötä aloin taas leipomaan. Varsinainen "alkuräjähdys" asialle tapahtui varmasti puolison astuttua elämääni, ja tultuani äidiksi, no, arvaahan sen; kukapa ei tahtoisi leipoa lastensa kekkereille kaikkea ihanaa tai sitten leipoa ihan muuten vaan. Miten terapeuttista!

Muutama päivä sitten minulle heitettiin idea oman leipomiseen liittyvän blogin aloittamisesta. Koskaan ennen en oikeastaan ollut edes asiaa ajatellut, enkä tiedä, miten saan tähän ajan riittämään, mutta tuumasta toimeen aloin miettiä blogille nimeä. Lopulta päädyin helppoon, ehkä hieman tavanomaiseenkin, nimeen. Ja niin syntyi Kakut ja Kanelipullat.

Sisältönä tulee olemaan leipomuksia laidasta laitaan, makeaa ja suolaista, ja saatanpa erään toiveesta myös kokeilla vegaanisia leivonnaisia, raakakakkuja yms. Antavat varmasti ainakin uutta, erilaista näkökulmaa tähän harrastukseen.
Tervetuloa mukaan!

Korvapuusteja, kuinkas muutenkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti