Eikä olekaan. Mutta ihanan helppo uunissa valmistettava herkku, joka pelaa yhteen loistavasti vadelmakastikkeen kanssa. Hieman kirpeä kastike tasapainottaa mukavasti makeahkoa kakkua.
Tämä kakku on täyttä tavaraa! Kakkua tarjoiltiin syömään kutsutuille vanhemmilleni viikonloppuna, amerikkalaisvaikutteisten pulled pork-burgerien jälkiruoaksi.
Pohja
n.200g Digestivejä
125g voita
Täyte
3pkt maustamatonta tuorejuustoa
3dl sokeria
2rkl vehnäjauhoja
4 munaa
purkki ranskankermaa
3tl vaniljasokeria
2tl sitruunamehua
Murskaa
keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Painele vuoan pohjalle ja paista
uunissa 175 asteessa noin kymmenisen minuuttia.
Vaahdota
sähkövatkaimella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot.
Lisää
tämän jälkeen kevyesti vatkaten yksi kananmuna kerrallaan juustomassaan.
Lisää
loput raaka-aineet ja kaada seos keksipohjan päälle.
Paista 175 asteessa noin tunti tai kunnes juustokakun pinta saa väriä.
Anna
juustokakun jäähtyä vuoassaan ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön
yli.
Vadelmakastikkeeseen laitoin 300g vadelmia, jotka soseutin ja laitoin sekaan sokeria "maun mukaan".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti